dinsdag 16 augustus 2011

Dag 29 augustus - maandag 15 augustus: vlakbij Yellowstone

Dag 29 –  maandag 15 augustus: Livingston (bij Yellowstone)


Allereerst: bij alle blogs zijn nu foto's toegevoegd!

Vannacht heeft het geregend en geonweerd. Toch heeft de tent het tot nu toe goed gehouden, dat valt weer mee. Ik heb mijn boek en mijn mobiel bij me genomen in mijn slaapzak zodat ze niet nat konden worden en heb me nog maar eens lekker omgedraaid!
’s Morgens was het alweer aardig opgeklaard. We deden lekker langzaam over alles.  Ons nagelschaartje deed goede dienst: ik knipte - niet eens onverdienstelijk - Bert's haar ermee! (had ik trouwens al verteld dat hij de eerste dagen zo klaagde over de shampoo die hij in Californië kocht? Het bleek conditioner te zijn.....)

’s Middags hebben we alle foto’s op Picasaweb kunnen zetten, en dat waren er heel wat! Klus geklaard, prachtig. Het terrein was uitermate rustig, ik schat maar voor de helft bezet en bovendien was het merendeel van de mensen overdag weg. Er valt verder niet zoveel te melden, we zijn niet eens van het terrein afgeweest. Terwijl ik dit schrijf barst het onweer weer los.....wij blijven schuilen in de wasmachineruimte van de camping.
Nu gaat de laptop dicht en ga ik weer verder in het Pauperparadijs.  Steeds als ik dat lees besef ik hoe goed wij het hebben….
Morgen dan toch het park in. U hoort van ons! (het heet hier trouwens écht Livingston, zónder 'e' erachter)

1 opmerking:

  1. Heerlijk, weer een heleboel verhalen. Ik wachtte al ongeduldig. Mooie dagen hebben jullie weer achter de rug en ook nog grizzly's gezien, boffen hoor!
    Veel plezier in Yellowstone.

    Marjon

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als jullie een reactie achterlaten!