woensdag 11 augustus 2010

Dag 32 - Las Vegas
Dag 32 – dinsdag 10 augustus – Las Vegas

We werden wakker doordat er iemand aan onze deur rammelde en ‘aufstehen!’ riep. Ik was in een hele diepe slaap, en als je daaruit wakker wordt duurt het even voor je begrijpt dat iemand waarschijnlijk een verkeerd kamernummer in het hoofd had. De wandelende wekker was al weg, maar het kwaad was geschied dus zijn we maar opgestaan om te ontbijten.
Dat gaat hier volgens de buffetformule, maar dan in uitgebreide zin. Je kunt werkelijk van alles krijgen, van gebakken bonen en rijst tot broodpudding.
Gelukkig is er ook vers fruit en koffie en met nog wat andere hapjes erbij komen we na zo’n breakfast de dag goed door.

Tijdens het ontbijt besloten we gewoon nog lekker een dagje te blijven. Uitrusten, een paar boodschappen doen, de koelbox van nieuw ijs voorzien en het blog bijwerken.
We zijn ons bed weer ingedoken na deze belangrijke beslissing en hebben nog heerlijk geslapen!

Toen op zoek naar een Wal Mart en daar wat tijd doorgebracht met kijken naar allerhande nuttige en onnuttige zaken. Een Hema, maar dan in 100-voud.

In het hotel gegeten, bij het Triple 7 restaurant. Erg goed, en zoals alles hier spotgoedkoop. Ze trekken echt alles uit de kast om je maar het casino in te krijgen, en zorgen voor goedkoop eten en drinken hoort daarbij.

Morgen dus op naar Death Valley. We willen om vijf uur opstaan zodat we op tijd voor het mooie ochtendlicht ter plekke kunnen zijn.

1 opmerking:

  1. bijgelezen helemaal, wat een avonturen voor een eerste keer, geweldig. Jullie zijn ervaren kampeerders geloof ik, want al die flexibiliteit en dat tentje in Yellowstone. Geloof dat wij dat ook maar mes moesten doen....

    veel plezier verder Thuul

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als jullie een reactie achterlaten!