donderdag 19 augustus 2010

Dag 39 - de westkust
Dag 39 – dinsdag 17 augustus - richting kust

Na een nacht slapen konden we iets nuchterder tegen het fotocameraverhaal aankijken. Pech, maar niet onoverkomelijk. Vooral heel erg vervelend dat iemand van de medekampeerders ons toestel in bezit moest hebben, met extra accu en twee sd-kaartjes.
De vrouw van de beheerder belde voor ons met de plaatselijke sheriff omdat we voor de verzekering aangifte moesten doen. We konden dat gelukkig telefonisch afhandelen en ik kreeg een aangiftenummer zodat onze maatschappij navraag kan doen.

Daarna de draad weer opgepakt. Een schitterende tocht langs een binnenweg, mijlenlang, alweer tussen de goudkleurige heuvels, voerde ons naar een kleine campground vlakbij Morro Bay aan de kust. Wij staan nu vijf mijl daarvandaan, op een veldje aan de rand van een bos. Veel licht en lucht, weer helemaal goed. Daar gaan we nu ons verdriet verdrinken! Nee hoor, valt mee. Een glaasje rode wijn bij ondergaande zon en dan lacht het leven je weer helemaal toe.

2 opmerkingen:

  1. Wat een rotervaring, lieve mensen. Maar het is gelukkig maar spulleboel, en dus allemaal vervangbaar, behalve die paar foto's die je misschien nog niet had opgeslagen. Geniet nog even voor jullie heerlijke verblijf!
    Liefs, Jantjo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He dat is niet leuk een dergelijke ervaring, je weet dat het kan, maar zitten al die mensen van dat AAforum te pochen dat het zo'n eerlijk land is die USA, gebeurt je dit. Jammer en zeker van de foto's.
    De kust is in ieder geval wel mooi zag ik net op een ander verslag, dus wens jullie nog een paar fijne dagen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als jullie een reactie achterlaten!