zondag 10 augustus 2014

Dag 34 – Woensdag 6 augustus: Calaveras

‘O, zeker, er is een paar dagen geleden nog een moederbeer met drie jongen gezien, zó leuk om die tegen te komen! Onze beren zijn helemaal niet agressief hoor. Die eten alleen maar mensen met zwarte mouwen aan hun t-shirt (die had ik)’ grapte de ranger in het Visitor Center van het park. ‘Gisteren is er trouwens ook een mountain lion (poema) gezien in de buurt van die trail. Ach, die doet niets hoor. Veel plezier!’

We besloten ons er niets van aan te trekken en de South Grove Trail te lopen. Bij elkaar niet eens zo ver, 8 km, dus prima te doen op deze mooie ochtend. De temperatuur was met 25 graden ideaal. Ook gradueel niet al te moeilijk dus we konden flink de pas erin zetten. We liepen uitsluitend door het bos, met Redwood Sequoia’s waarvan sommigen behoorlijk groot en dus oud waren. Zo langzamerhand hebben we er heel veel gezien. Het was een beetje jammer dat er verder geen afwisseling was in het landschap, dat maakt het altijd interessanter, maar desondanks was het een prettige wandeling.

 

                     DSC09826  DSC09828 DSC09846

Verder keutelden we wat aan. Beetje lezen, beetje schrijven. In het dorp even skypen naar een jarige schoonzus. Benzine tanken.

DSC09861 DSC09862 DSC09863

Nog even naar de enorme boomstronk op het kampeerterrein lopen. Op tijd met het vuurtje beginnen. Lekker eten. De laatste fles wijn opentrekken én leegdrinken natuurlijk. Genieten van de mooie avond. Saai? Nee, heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als jullie een reactie achterlaten!